KONVENČNÍ KYSELINOVÉ AKUMULÁTORY POUZE OSOBNÍ ODBĚR

Náš kód: P33213

Sleva 24%

Řetězová sada D.I.D + SUPERSPROX řady ZVM-X ve zlaté barvě

Řetězová sada - Řetěz D.I.D, řady ZVM-X ve zlaté barvě, těsněný X-Kroužkem. Ocelové kolečko a rozeta SUPERSPROX. Více informací
5 416 Kč (ušetříte 1 299 Kč)
4 117 Kč Včetně DPH
3 402 Kč Bez DPH
Na objednávku
+ -
(ks)

Porovnat

Zařazeno v kategoriích:     Řetězové sady D.I.D a SUPERSPROX - až o 10% delší životnost řetězové sady

Popis a parametry

Řetěz řady ZVM-X

 

To nejlepší, co DID vyrábí. Superpevný, superdlouhovydrží, vhodný i na závodní silniční stroje. Vyplatí se, pokud máte motorku alespoň osmistovku, a/nebo když máte sportovní stroj, na kterém jezdíte na okruhu. Anebo pokud najezdíte třeba 15 tis km za rok. Zkrátka, když do toho pořádně šlapete. Anebo pokud prostě chcete to nejlepší, co od DID existuje.

Využití:     Street sport.

 

Informace o výrobci řetězů - DID

 

V případě firmy DID se přirozená japonská tendence dotahovat věci do dokonalosti týká prakticky každého článku od vývoje po distribuci. Proto také samotná výroba zůstává v Japonsku a nepřesunula se nikam … jinam.

DID je největší světový dodavatel do prvovýroby motocyklů jako Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati, KTM, Triumph, Husqvarna či MV Agusta. Jezdí na nich top týmy napříč podniky jako Moto GP, FIM MX, Rallye Dakar a jezdci jako Valentino Rossi či Jorge Lorenzo.

Přední kolečka mají stejně jako ocelové rozety od Supersprox zesílené zuby pro delší životnost a jsou odlehčená. Samozřejmostí už dnes je samočistící drážka pro offroady.

 

Zadní ocelová rozeta je vhodná prakticky pro všechny typy a styly motorek a jezdců. Povrch je ze dvou vrstev - oceli a zinku, čímž lépe odolává korozi. Ano, je trochu těžší než hliníková, ale zato je levnější a dále vydrží.

 

Informace o výrobci řetězových kol - Supersprox

Supersprox je rodinná firma, která již od roku 1959 vyrábí ve Walesu rozety a kolečka. A vyrábí je sakra dobře. Dodává do prvovýroby pro značky jako KTM či Husqvarna, prakticky v každém motosportu má mistra světa (celkem jich posbíral 65 mezi lety 1959-2016). Supersprox je jediný výrobce, který pokrývá všechny typy motorek a to v nekompromisní kvalitě.

 

Čím se liší Supersprox od konkurence?

  • Zesílené zuby. Zvýšila se tak životnost nejen koleček samotných, ale i řetězu a tím celé řetězové sady až o 10%.
  • Přesnost výroby ozubení a tvar U-drážky vhodný i pro nejnovější typy japonských řetězů s větším průměrem válečku. Díky správným rozměrům prodlužuje životnost.
Výrobce D.I.D + SUPERSPROX
Řetězové kolečko CST-290:15
Řetězová rozeta RFE-1332:36
Řetěz 525ZVM-X
Počet článků řetězu 108
Originální počet článků řetězu 106
Originální počet zubů ANO
Typ spojky D.I.D řetězu Nýtovací spojka ZJ
Náš kód: P33213
0 produktů k porovnání PorovnáváníZobrazit porovnávání